06-59-326-662, 06-70-366-0777

A Masinak.hu oldalon lehetőség van regisztrációval egybekötött illetve regisztráció nélküli vásárlásra. A regisztráció egyik előnye, hogy a következő vásárláskor nem kell újra megadnia adatait, hanem csak be kell lépni-e az oldalunkra, a másik előnye a csomagajánlat kérése. Ennek a funkciónak a használatához regisztráció szükséges valamint minimum két termék vásárlása egyidejűleg és legalább 250.00 forint értékben.

A megrendelést az ügyfeleink megtehetik regisztrációval és nélküle. A kiválasztott terméket vagy a gyorsnézet használata közben helyezzük a kosarunkba vagy pedig a termék részletes adatlapján.

A kosarat jobb oldalon fent találjuk, amely tartalmazza az abba helyezett termékeket. Ha rákattintunk a KOSÁR SZERKESZTÉSE-re ennek a segítségével tudjuk megtekinteni a tartalmát. A Tovább gombot használva  tudunk bejelentkezni, ha már regisztrált vásárlók vagyunk, regisztrálni vagy regisztráció nélkül vásárolni. Miután megadtuk az adatainkat megjegyzést fűzhetünk a megrendelésünkhöz. Következő lépésben ki tudjuk választani a szállítási módokat, majd hozzá rendelődik a termékhez a szállítási díj abban az esetben ha van. A következő képernyőn tudjuk megadni a Fizetési módot, majd legutolsó lépésben újra ellenőrizzük az adatainkat és el kell fogadni az ÁFSZ-t.

Ekkor egy visszaigazoló emailt küld a rendszer automatikusan. Amikor feldolgoztuk a rendelést arról egy újabb értesítést küldünk és még egyszer amikor átadjuk a szállítónknak a megrendelt terméket.