06-59-326-662, 06-70-366-0777

Fizetési lehetőségek:

Bemutatótermünkben készpénzes, előreutalásos valamint kártyás fizetésre van lehetőség.

A webáruházunkban történő vásárlás estén utánvétes illetve bankkártyás fizetésre van lehetőség.

 

Országos szállítás Magyarország területén

Nagy háztartási gépek szállítási díja Bruttó 2990 Ft/cím, bizonyos terméknél ez a díj eltérő lehet, amit a termék részletes adatlapján feltüntetünk és a visszaigazolásban is szerepel a pontos szállítási díj.
Háztartási kisgépek(Porszívók, mikrók,)Főzőlapok, Televíziók Bruttó 1500 Ft/cím
Háztartási kisgépek/Kiskészülékek(Hajszárító,Vasaló,Mixerek stb) Bruttó   990Ft/cím

 

A szállítás bruttó 200.000 Forint felett ingyenes.

Az Indesit háztartási gépeket a HDT futárszolgálat szállítja házhoz, a többi termékünket a Royal Sprint futár szolgálat juttatja el az ön otthonába.

A HDT és a Royal Sprint két főt biztosít a kiszállításkor, kérés esetén a régi háztartási gépet elszállítják az Ön otthonából, amennyiben az elő van készítve és nem a kiszállítóknak kell leszerelniük. 

Kunhegyes területén szintén díjtalan a kiszállítás boltunkban történő vásárlás esetén. Ezen kiszállítások alkalmával két főt biztosítunk, akik a kért helyre teszik a háztartási gépet. Beüzemelést is kérhet, mosógépek és hűtőszekrények/fagyasztók vásárlásakor, de ezt előre kell jelezni a vásárláskor, hogy a kollégáink felkészülten érkezzenek és a szükséges szerszámokat magukkal vigyék, díjainkról érdeklődjön üzletünkben.

Kunhegyes területén Ingyenes
Kunhegyes 15 kilométeres körzetében Bruttó 2500 Ft/cím
Kunhegyes 30 kilométeres körzetében Bruttó 3500 Ft/cím

 

 

Személyes átvétel üzletünkben(5340 Kunhegyes Kossuth Lajos utca 35)

A megrendelt terméket előzetes emailes értesítés után átveheti üzletünkben, ahol készpénzben vagy bankkártyával tudja kifizetni a termék díját. Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08-12,13-17, Szombat: 08-12.