06-59-326-662, 06-70-366-0777

Háztartási nagygépek (hűtő, fagyasztó és mosó, mosó-szárítógép készülék) csere program a Masinak.huwebáruházban

 

A választott/pályázott háztartási nagygépet meg kell rendelni a weboldalunkon keresztül.

Lehetőség van arra, hogy a pályázatban megjelölt készüléktől eltérő háztartási nagygépet vegyen meg, ha a pályázatban megjelölt készülék nem kapható. Választhat más márkát, másik típust is, az egyetlen feltétel, hogy az előírt megtakarítás (minimum 10% energia- vagy 20kg/év CO2-megtakarítás, a továbbiakban: „Minimum megtakarítás”) továbbra is biztosítva kell, hogy legyen. Lehetőség van arra is, hogy másik energiaosztályú készüléket válasszon, az alábbiak szerint:

Amennyiben a megvásárolni kívánt háztartási nagygép energiaosztálya az eredetileg tervezettnél alacsonyabb, Kedvezményezett a Pályázati Útmutató I. 6. pontjában rögzített vissza nem térítendő támogatásban részesülhet. Tehát ha A++ készülékre kaptunk támogatást és A+ energiaosztályú másik gépet választunk, akkor a megítélt 40 000,- Ft támogatás 25 000,- Ft-ra csökken.

Amennyiben a megvásárolni kívánt háztartási nagygép energiaosztálya az eredetileg tervezettnél magasabb, a támogatás mértéke nem emelkedik, Kedvezményezett a Támogatói Okiratban rögzített, megítélt támogatásra jogosult. Tehát, ha A+ energiaosztályú készülékre kapott támogatást, és A++ vagy A+++ energiaosztályú másik gépet választ, akkor is csak 25 000 Ft jár támogatásként, de választhat hatékonyabb gépet minden további adminisztrációs teendő nélkül

Ha nem található a választott termék, akkor kérjük, érdeklődjön a termék esetleges beszerzéséről az info@masinak.hu címen.

A rendelés során a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni, hogy a háztartási nagygép csere program keretein belül szeretnék a vásárlást lebonyolítani. Ezt követően a Támogatói Okiratot e-mail címünkre legyenek kedvesek elküldeni.

Alábbiakban részletezzük a lehetőségeket:

1, Személyes ügyintézés, helyszíni átvétel

Amennyiben az ügyintézést személyesen kívánja intézni, akkor fel kell keresni a vevőszolgálatunkat (5340 Kunhegyes Kossuth Lajos utca 35.) a termék átvételéről szóló e-mailes értesítést követően.

Itt van lehetőség személyesen át is venni a háztartási nagygépekt, leadni a régit és a helyszínen kifizetni a Támogatói Okiratban szereplő összeggel csökkentett vételárat.

Fizetési lehetőségek: készpénz vagy bankkártya

2, Kiszállítás otthoni ügyintézéssel

Ebben az esetben kérjük a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban szíveskedjenek megadni az azonosításhoz szükséges adatokat (

pályázati azonosító; születési dátum; azonosításhoz használt okmány száma ).

Ezt követően cégünk átadja szállításra a terméket a szállító cégnek, akik egyeztetnek időpontot a kiszállításra. Az új készülék leadására csak akkor kerülhet sor, ha a pályázatban szereplő régi készüléket átadták a futárnak és azt le is dokumentálták.

Fontos, hogy a dokumentumokat (Átadás-átvételi bizonylatot, Engedményezési nyilatkozatot) alá kell írni, ezért mindenképpen tartózkodjon otthon a pályázó az átvételkor, hiszen kizárólag neki adhatja át a futár a megrendelt háztartási nagygépet.

Csak és kizárólag teljes készülék leadása lehetséges. Szemmel látható hiánnyal rendelkező készülék leadására nincsen lehetőség. A támogatás nyújtásának feltétele, hogy a gépcserével minimum 10% energia- vagy minimum 20kg/év CO2- megtakarítás elérése szükséges, így a készülék elszállítása során kereskedő ellenőrizheti a készülék működőképességét.

Kiszállítás esetén a fizetési módok az alábbiak lehetnek:
  • Utánvét
Utánvétes fizetési mód esetén kiszállításkor tud fizetni készpénzben a futárszolgálatnak. Ebben az esetben csak a kedvezménnyel csökkentett vételárat szükséges kifizetni.
  • Előre utalás
Minden esetben van lehetőség előre utalásos fizetési módra. Technikai okok miatt a készülék teljes vételárát kell kifizetni a rendszerünk alapján küldött előlegbekérőre hivatkozva és utólag kerül visszatérítésre a támogatás összege. Kérjük, ezt szíveskedjenek a fizetési mód választásánál figyelembe venni. Az áruátvételkor aláírt okmányok visszaérkezését követően 3 napon belül kerül visszautalásra a kedvezmény összege.
  • Online bankkártya
Csak úgy mint az előre utalásos fizetési módnál, itt is technikai okok miatt a készülék teljes árát kell kifizetni (automatikusan átirányítja az K&Hfizetési felületére). Az áruátvételkor aláírt dokumentumok visszaérkezését követően kerül visszautalásra a kedvezmény összege maximum 3 napon belül. Ehhez legyen kedves e-mailt írni az info@masinak.hu -ra bankszámlaszámával és a számlatulajdonos nevével. Kérjük, ezt szíveskedjen a fizetési mód választásánál figyelembe venni. 
 
 
Köszönjük, hogy bizalmával cégünket tiszteli meg, használja egészséggel az új energia hatékony háztartási gépét!