06-59-326-662, 06-70-366-0777
Falmec BRIO EASY
Falmec BRIO EASY

Falmec BRIO EASY

Termékek értékelése 0/5Termékek értékelése 0/5Termékek értékelése 0/5Termékek értékelése 0/5Termékek értékelése 0/5
(0)0 értékelés alapján
Kérjük értékelje a terméket.
RendelésreRendelésre
Várható szállítási idő: 5-14 munkanap
Várható szállítási költség: 0 Ft
Online ár:
369 900 Ft
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Nyomtatás
Hozzáadás a csomaglistához
Paraméterek
Leírás
Csőcsatlakozás
150 mm
Hátsó kivezetés
nincs
Szín
fehér szatén üveg
Vezérlés
érintővezérlés
Szélesség
32
Világítás
LED

Exkluzív technológia a levegő tisztítására és regenerálására.
A helyiségekben nem mindig megfelelően cserélődik a levegő, így a levegő állott lehet, és a páratartalom, a penészgombák, a szagok és a különböző szennyező anyagok veszélyeztethetik a minőségét. A Falmec kutatási tevékenységei és az E.ion® technológiával felszerelt páraelszívókkal való tapasztalata hívta életre a Brio névre hallgató kétirányú, hővisszanyeréssel vezérelt szellőztető egységet, amely ötvözi az energiamegtakarítást, a hatékony légcserét és regenerációt minden belső térben.

Mindig figyeli az otthoni levegő minőségét, bárhol is tartózkodjon.
Három érzékelő figyeli a levegő minőségét, páratartalmát és hőmérsékletét. A Brio olyan érzékelővel rendelkezik, amely folyamatosan figyelemmel kíséri az illékony szennyező anyagok jelenlétét a beltéri levegőben. Ez a készülék más érzékelőket is
tartalmaz a külső és belső hőmérséklet és páratartalom mérésére. A levegőminőséget egy levél szimbólum jelzi, a zöld szín jelzi ha a levegő minősége jó, a sárga szín jelzi a csökkent levegőminőséget. Automatikus üzemmódban a Brio csak szükség esetén kapcsol be, és a megfelelő levegőminőség helyreállítása után kikapcsol.

A Brio Easy egy E.ion® technológiával rendelkezőHőcserélő?, amely köszönhetően a vezérelt bipoláris ionizátornak, a megfelelő ionokat szabadítja fel a levegőből. Ily módon mind a kellemetlen szagok és irritáló anyagok mind az egyéb szennyező anyagok, például baktériumok, vírusok, atkák, pollenek, spórák, por, vagy a kipufogógázok semlegesítődnek. A Brio Easy energiatakarékosan oldja meg mind a szellőztetést, mind a bejövő levegő szűrését. Ez a változat keretvilágítással van ellátva, amely elhalványulhat a környezethez és a napszakhoz való nagyobb alkalmazkodóképesség érdekében.

Hogyan is működik?

A készülék egy csendes BRUSHLESS (szénkefe nélküli) forgásirányváltós motorral, és egy hővisszanyerős kerámia egységgel van felszerelve, amelyek intelligens légcserét biztosítanak a levegő áramlási irányának a megfordításával.
1. Ciklus:
A benti, elhasznált levegőt a helyiségből elszívja, annak hőenergiáját a kerámia hővisszanyerő mag akár 90%-os hatékonysággal gyűjti és tárolja.
2. Ciklus:
A ventilátor automatikusan megfordítja a forgásirányt, és tiszta levegőt fúj be a helyiségbe. A levegő felveszi a
kerámia magban tárolt hőenergiát, így csökkentve a szellőztetés általi hőenergia veszteséget. A rendszercakár 90% feletti hővisszanyerési hatékonyságot is elér.
ECO Mode.
Egy spaciális algóritmus segítségével a Brio ECO üzemmódban is működtethető, hogy a változó külső hőmérséklet ellenére is energiahatékonyságot biztosítson, így optimalizálva a légcsere ciklusainak időtartamát.
Távvezérlő.
A készülék távvezérlővel rendelkezik, amely megjeleníti az aktuális állapotot, a különféle beállítási lehetőségeket és a
funkciókat.